סמבוסק פיצה
זמן הכנה
שעה וחצי
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
חלבי
שעה וחצי
קל להכנה
חלבי
חצי קילו קמח מנופה
כף שמרים
2 כפות סוכר
כף מלח
רבע כוס שמן זית
300 מ׳ל מים פושרים
בקערת המיקסר נשים קמח סוכר ושמרים
נערבב מעט ונוסיף את השמן זית והמים.
נלוש למשך 8 דקות
נוסיף מלח ונלוש עוד שתי דקות.
נוציא את הבצק לקערת התפחה וניתן לו לתפוח עד הכפלת הנפח.
בנתיים נכין רוטב פיצה:
400 גרם רסק
מלח
כפית סוכר
כפית אורגנו
כפית שום גבישי
כף שמן זית
רבע כוס מים
נערבב הכל יחד .
נוציא את הבצק ונחלק אותו ל8 כדורים
נפתח כל כדור על משטח עבודה ונרדד מעט
נמרח רוטב פיצה נפזר טבעות זיתים וגבינה מגורדת.
נסגור לצורת משולש ונניח על גבי תבנית עם נייר אפיה.
נבריש בביצה טרופה ונפזר מלא שומשום
נכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו עד שהסמבוסק מקבל צבע יפה וזהוב.
(זמנים משתנים מתנור לתנור)
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר