סלט עדשים ובטטה צבעוני
זמן הכנה
40 דקות
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
40 דקות
קל להכנה
פרווה
2 בטטה כתומה2 בטטה סגולה
כוס עדשים שחורות מבושלות
עלה סלרי קצוץ
חופן כוסברה קצוצה
לרוטב:
3 כפות מיץ ליים
כפית דבש
מלח
פלפל
4 כפות שמן זית
את הבטטות נקלף ונחתוך לריבועים
נניח על גבי תבנית ונפזר מלח גס ומעט שמן
נכניס לתנור על 180 מעלות עד שהבטטות רכות ומזהיבות מעט .
בקערה נשים את כל מרכיבי הרוטב ונערבב
נוסיף את העלי סלרי וכוסברה קצוצים.
נוסיף את העדשים המבושלות
ולאחר מכן את הבטטות
נערבב הכל יחד ונגיש בצלחת יפה
נפזר מעל פקאנים מסוכרים
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר