לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

Search
Close this search box.
סיגר פיקנטי ממולא בשר אונטריב מפורק

סיגר פיקנטי ממולא בשר אונטריב מפורק

את הסיגר הזה מלא זמן דמיינתי בראש וכשהחיבור טעמים הסתדר לי נוצר מתכון מטורף שאתם חייבים לנסות להכין בבית. פרטתי לכם את אופן ההכנה וכל השלבים בצורה כזו שיהיה לכם קל לנסות להכין בעצמכם. אז יאלה בואו נכין סיגרים👇🏻

זמן הכנה

4 שעות

רמת קושי

בינוני

כשרות

בשרי

סיגר פיקנטי ממולא בשר אונטריב מפורק

סיגר פיקנטי ממולא בשר אונטריב מפורק

קילו אונטריב טרי חתוך לקוביות
מלח
פלפל צ׳לי גרוס
סיבוב שמן

בסיר נחמם שמן ונוסיף את הבשר. נצרוב משני הצדדים
ונוסיף מלח ופלפל צ׳ילי גרוס.
נוסיף 3 כוסות מים ונבשל למשך 3 שעות על אש בינונית.
במשך הבישול נשים לב שעדיין נשארים נוזלים בסיר.

לאחר שהבשר מוכן נפרק אותו לחוטים קטנים
(אני השתמשתי במעבד מזון על פולסים)
נניח את הבשר בקערה ונוסיף –
5 שיני שום כתושות
חצי צרור כוסברה קצוצה
3 פרוסות לימון כבוש קצוצות
כפית כמון
כף גדושה אריסה

נערבב הכל יחד ונניח בצד להתקרר.
בנתיים נפשיר עלי סיגר (או שנכין טריים זה חלום!)
ניקח עלה סיגר, נניח 2 כפות גדושות מהמילוי
נסגור משני הצדדים ונגלגל
נדביק בעזרת משחה שהכנו מ- מים וקמח שערבבנו עד שנוצרה משחה.
נהדק את הסיגר ונניח במגש
בנתיים נחמם שמן עמוק וכשהוא חם מספיק נטגן את הסיגרים משני הכיוונים.

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

תגובה אחת

  1. הסיגר הכי טוב שהכנתי בחיים!!! לא מפסיקה לקבל מחמאות
    יוצא טעים ברמותתת אין על המתכונים שלך❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *