סיגר דג סלמון קריספי פיקנטי
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
חצי שעה
קל להכנה
פרווה
חצי קילו דג סלמון טרי
צרור כוסברה
4 שיני שום
פלפל חריף לפי הטעם
כפית מלח
מעט פלפל
כפית פפריקה
2 כפות שמן
את כל המרכיבים נטחן יחד במעבד מזון
לאחר שיש לנו עיסה אחידה נשים בשקית זילוף
ניקח עלה פילו ונזלף מהעיסה ולאחר מכן נגלגל לסיגר
בקצה נסגור אותו עם דבק-
(רבע כוס קמח עם קצת מים קרים מערבבים עד שחלק)
נחמם שמן ונטגן למשך 5 דקות מכל צד
נגיש לצד טחינה וצנוברים
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר