סחוג ירוק
סחוג ירוק חריף ומושלם שאין מצב שאין לי תמיד צנצנת במקרר.
מתאים לתבשילים/לכריכים/ מתאים כמטבל וכו׳
הסחוג נשמר עד שבועיים/שבועיים וחצי .
תדאגו שתמיד יהיה מכוסה בשמן זית.
ויאלה נתחיל
זמן הכנה
רבע שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
רבע שעה
קל להכנה
פרווה
12 פלפלים חריפים6 שיני שום
צרור כוסברה
עלה סלרי
כפית מלח
כפית כמון
חצי כוס שמן
חצי כוס שמן זית
ננקה היטב את הפלפלים מגרעינים נשטוף ונסנן.
נכניס למעבד מזון יחד עם השום הכוסברה והסלרי
נטחן עד מחית חלקה ונעביר את התערובת למסננת על גבי קערה
לאחר סינון נשים את התכולה בקערה נוספת ונוסיף תבלינים ושמנים.
נערבב היטב ונשים בצנצנת שגם אותה נכסה בשמן זית.
נשמור במקרר עד שבועיים
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר