לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
סחוג ירוק

סחוג ירוק

סחוג ירוק חריף ומושלם שאין מצב שאין לי תמיד צנצנת במקרר. מתאים לתבשילים/לכריכים/ מתאים כמטבל וכו׳ הסחוג נשמר עד שבועיים/שבועיים וחצי . תדאגו שתמיד יהיה מכוסה בשמן זית. ויאלה נתחיל

זמן הכנה

רבע שעה

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

פרווה

סחוג ירוק

סחוג ירוק

12 פלפלים חריפים6 שיני שום
צרור כוסברה
עלה סלרי
כפית מלח
כפית כמון
חצי כוס שמן
חצי כוס שמן זית

ננקה היטב את הפלפלים מגרעינים נשטוף ונסנן.
נכניס למעבד מזון יחד עם השום הכוסברה והסלרי
נטחן עד מחית חלקה ונעביר את התערובת למסננת על גבי קערה
לאחר סינון נשים את התכולה בקערה נוספת ונוסיף תבלינים ושמנים.
נערבב היטב ונשים בצנצנת שגם אותה נכסה בשמן זית.
נשמור במקרר עד שבועיים

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *