לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
סחוג ירוק

סחוג ירוק

כל מי שמכיר את האוכל שלי מכיר את הסחוג שאני מכינה. אין סיכוי לארח את המשפחה שלי ולא להכין אותו. הוא משדרג כל תבשיל / כריך שתכינו ואפילו יכול לשמש כמתבל מושלם לצד גבינות יין קרקרים ודברים טובים. את הסחוג ניתן להקפיא טרי ולהוציא במידת הצורך. הוא נשמר מצויין במקרר הוא נשאר טרי עד שבוע וחצי אבל מבטיחה לכם שהוא יגמר הרבה לפני.

זמן הכנה

רבע שעה

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

פרווה

סחוג ירוק

IMG_1425

20 פלפל ירוק חריף

צרור כוסברה טרייה

3 עלי סלרי

5 שיני שום

כף מלח

כף כמון

3/4 כוס שמן זית

חצי כוס שמן ניטרלי

נחתוך את הפלפלים ונשטוף היטב

נקצוץ גס את הכוסברה הסלרי והשום

נכניס הכל למעבד מזון ונטחן עד למרקם הרצוי

נעביר את המסה למסננת צפופה למשך עשר דק שתגיר את כל הנוזלים המיותרים.

נעביר את התכולה המסוננת לקערה ונוסיף מלח וכמון.

נוסיף שמנים ונערבב

נעביר לקופסאות אטומות ונכסה במעט שמן מלמעלה

תהנו

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *