סופריטו אנטריקוט
זמן הכנה
3 וחצי שעות
רמת קושי
בינוני
כשרות
בשרי
3 וחצי שעות
בינוני
בשרי
שמן לטיגון
קילו וחצי אצבעות אנטריקוט
3 תפוחי אדמה חתוכים לסירות
3 בצלים חתוכים לרבעים
מלח גס
פלפ גרוס
3 כוסות מים רותחים
נטגן היטב את הסירות תפוחי אדמה ונוציא לרשת צינון
נטגן גם את הבצל ונניח בצד.
ניקח סיר שמתאים לתנור ונחמם בו מעט שמן
נוסיף את האצבעות אנטריקוט ונצרוב היטב משני הצדדים.
נוסיף את הסירות תפוחי אדמה שטיגנו וגם את הבצל
נוסיף מלח ומים רותחים
נביא את הסיר לרתיחה מלאה ולאחר מכן נכסה ונכניס לתנור ל4 שעות
נגיש עם כוסברה קצוצה טרייה
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר