נגיסי עוף בטמפורה עם מוקפץ ירקות
זמן הכנה
שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
שעה
קל להכנה
בשרי
700 גרם פילה עוף
תערובת טמפורה (העלתי בסטורי)
כפית מלח
כפית פפריקה
כפית שום גבישי
שמן לטיגון
למוקפץ:
3 פלפלים בצבעים שונים
1 בצל סגול
חצי כוס צ׳ילי מתוק
רבע כוס רוטב סויה
חצי כוס רוטב טריאקי
מלח
ושמן לטיגון
נחתוך את הפילה עוף לקוביות .
ניקח קערה נשים 2 כוסות מהתערובת טמפורה
נוסיף לקערה את המלח פפריקה ושום גבישי
נוסיף כוס וחצי מים קרים ונערבב היטב. אם יש צורך נוסיף עוד חצי כוס מים.
נוסיף את העוף לבלילה ונשים במקרר חצי שעה.
בנתיים נחתוך את הירקות לקוביות.
ניקח ווק איכותית נשים כחצי כוס שמן ונדליק על אש גבוהה
כשהשמן חם נשים את החתיכות עוף וניתן להם להשחים
לאחר מכן נהפוך שישחימו מהצד השני.
נוציא לרשת / נייר סופג.
באותו ווק נשים את הבצל ונקפיץ כמה דק.
נוסיף את הפלפלים ונמשיך להקפיץ
לאחר מכן נוסיף את הנגיסי עוף והרוטב-
(צ׳ילי טריאקי וסויה) נוסיף מלח ונקפיץ הכל יחד.
נכסה לחמש דקות ונפזר מעט שומשום .
נגיש על גבי אורז לבן
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר