מתכון לפיתות בייתיות נדירות
זמן הכנה
שעה וחצי
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
שעה וחצי
קל להכנה
פרווה
קילו קמח מנופה2 כפות שמרים
4 כפות סוכר
550 מ׳ל מים
רבע כוס שמן
מלח
בקערת המיקסר נשים קמח שמרים וסוכר ונערבב.
נוסיף מים ונלוש חמש דקות
נוסיף שמן ומלח ונלוש עוד חמש דק נוספים
נניח בקערת התפחה ונתפיח עד הכפלת הנפח.
נחלק את הבצק ל20 כדורים וכל כדור נפתח לפיתה לא דקה מידי שתתנפח ותפתח לכיס .
נניח את הפיתות בתבנית ונכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל3-5 דק .
שימו לב שלא ישרף !!
הפיתות צריכות לקבל צבע עדין בלבד
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר