מרק שעועית
מרק שעועית עם תפוחי אדמה מפוצץ טעמים טובים.
מרק אמיתי וריח של חורף באוויר
אתם אוכלים אותו לצד לחם טוב או אורז לבן?
אני בצד של האורז
זמן הכנה
שעתיים
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
שעתיים
קל להכנה
פרווה
רבע כוס שמן
500 גרם שעועית מושרית 24 שעות במים
1 בצל קצוץ דק
3 עלי סלרי קצוצים
3 עגבניות קלופות וקצוצות
5 שיני שום קצוצות
1 פלפל צ׳ילי קצוץ
3 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
מלח
כף פפריקה
כפית כמון
כפית חוויג׳
כף רסק עגבניות מרוכז
בסיר נחמם שמן ונוסיף את הבצל
נטגן עד שהוא מקבל הזהבה קלה ונוסיף את הסלרי
נערבב ונוסיף את העגבניות
נערבב שוב ונוסיף את השום הצ׳ילי והתפוחי אדמה
נוסיף תבלינים ורסק עגבניות ונערבב היטב.
נוסיף את השעועית לאחר ששטפנו אותה היטב
נוסיף מים רותחים עד כיסוי מלא ונערבב
נבשל במשך שעתיים או עד שהשעועית מתרככת לגמרי.
נוסיף נוזלים במשך הבישול במידת הצורך
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר