לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

Search
Close this search box.
מרק פולים עם קוביות בשר

מרק פולים עם קוביות בשר

המתכון הזה מאוד יקר לליבי. זה מתכון שכל שנה בפסח אמא שלי מכינה אותו, ויש לו טעם מיוחד מאוד. הקוביות בשר יוצאות רכות בטירוף ונמסות לתוך המרק פולים שמדהים בפני עצמו . יאלה בואו נכין

זמן הכנה

3 שעות

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

בשרי

מרק פולים עם קוביות בשר

מרק פולים עם קוביות בשר

נמלא סיר במים ונוסיף את הקוביות בשר,
נוסיף מלח גס ועלי דפנה
נכסה ונבשל למשך שעתיים וחצי.

במקביל נחמם שמן בסיר ונוסיף את הבצל
נטגן עד להזהבה יפה ונוסיף את התפוחי אדמה
נוסיף גם את הפולים והתבלינים.
נשפוך מים רותחים עד כיסוי בלבד
(נזהר לא לשים יותר מידי מים שלא יצא מרק נוזלי )
נכסה את הסיר ונבשל למשך שעה על אש קטנה
לאחר מכן נטחן הכל במוט בלנדר עד למרקם הרצוי.
נוסיף את הקוביות בשר למרק ונבשל עוד רבע שעה יחד.
נגיש לצד מצות ושיהיה חג שמח

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *