מרק בורגול ברוטב עגבניות
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
חצי שעה
קל להכנה
פרווה
בצל קצוץ2 עלי סלרי קצוצים
עגבניה חתוכה לקוביות
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל
כפית פפריקה
חצי כפית כמון
חצי כפית סוכר
כף גדושה רסק עגבניות
כוס ורבע בורגול
בסיר נחמם שמן זית ונוסיף את הבצל לטיגון קליל.
נוסיף את הסלרי והתבלינים ונערבב.
נוסיף רסק עגבניות – עגבניות ומים רותחים כליטר וקצת.
נוסיף לסיר את הבורגול ונערבב
נכסה למשך חצי שעה/ ארבעים דק תוך כדי ערבוב מידי פעם
נגיש לצד לימון טרי.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר