מרק אדום פקנטי לקוסקוס
יש המון סוגי מרקים לקוסקוס
המרק המועדף עלי זה המרק האדום.
מרק סמיך ופקנטי שמשתדך מושלם עם הקוסקוס
זמן הכנה
שעה וחצי
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
שעה וחצי
קל להכנה
פרווה
למרק:
1 בצל חתוך לקוביות
4 עלי סלרי קצוצים
3 גזר חתוך לעיגולים
2 זוקיני חתוך גס
3 תפוחי אדמה חתוכים גס
כרוב לבן בינוני חתוך גס
דלעת חתוך לקוביות גדולות
2 עגבניות קלופות וקצוצות
1 פלפל צ׳ילי (למי שאוהב פיקנטי)
רבע כוס שמן
2 כפות רסק עגבניות מרוכז
כף סוכר חום
מלח
פלפל
2 כפות פפריקה מתוקה
כפית חוויג׳
חצי כפית קינמון
אופן הכנה-
בסיר נשים בצל ונייבש אותו מעט ללא שמן תוך כדי ערבוב
לאחר כמה דקות נוסיף שמן וסוכר חום.
נטגן חמש דק נוספות ונוסיף סלרי פלפל צ׳ילי ועגבניות.
נערבב ונוסיף רסק ותבלינים
נפתח אותם בשמן ולאחר מכן נוסיף את כל הירקות מלבד הכרוב והדלעת
נוסיף מים רותחים עד כיסוי ונבשל 45 דקות על אש בינונית/נמוכה.
נוסיף כרוב ודלעת ונבשל עוד חצי שעה
בתאבון🫶🏻
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר