מפרום
זמן הכנה
2 שעות
רמת קושי
קשה
כשרות
בשרי
2 שעות
קשה
בשרי
לתערובת הבשר- חצי קילו בשר טחון טרי
1 תפוח אדמה
1 בצל וחצי
צרור כוסברה טחונים
חצי כוס פרורי לחם
כף שטוחה מלח
כפית שטוחה פלפל שחור
כף פפריקה
כפית בהרט
2 כפות שמן
נלוש הכל היטב ונניח במקרר
נקלוף ונפרוס 5 תפוחי אדמה גדולים לעובי הרצוי,
ניתן לפרוס גם במנדולינה.
נניח קציצת בשר
בין 2 פרוסות תפוחי אדמה ונהדק אותם .
לבלילה-
3 ביצים
כוס קמח
כף רסקעגבניות
מלח פלפל שחור
נטרוף יחד נטבול כל תפוח אדמה בבלילה ונטגן בשמן עמוק.
נוציא לרשת צינון ונעבור להכנת הרוטב.
לרוטב-
3 כפות שמן
בצל גדולקצוץ דק
3 עלי סלרי קצוצים
3 כפות גדושות
רסק עגבניות
5 שיני שום קצוץ
כף מלח
כף פפריקה
כף פפריקה גרוסה
כפית פלפל שחור
כפית בהרט
כפית כמון
בסיר רחב נחמם שמן ונוסיף את הבצל
לאחר שהוא מזהיב יפה נוסיף את הסלרי ונערבב
נוסיף את התבלינים ונפתח אותם בשמן
נוסיף שום ורסק עגבניות ונערבב.
נוסיף 3 כוסות מים רותחים ונבשל רבע שעה.
נוסיף את הקציצות מפרום בצורה מסודרת.
נזלף 2 סיבובי סילאן איכותי ונכסה את הסיר למשך שעה וחצי על אש נמוכה.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר