לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

Search
Close this search box.
מעורב ירושלמי

מעורב ירושלמי

מהיום כל אחד יכול להכין שוורמה בבית בקלי קלות. הכי חשוב זה המון בצל מטוגן ותבלינים איכותיים ויש לכם את זה

זמן הכנה

30 דקות

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

בשרי

מעורב ירושלמי

מעורב ירושלמי

נחמם היטב מחבת רחבה וגדולה ונשפוך את הבצל
׳נטגן׳ ללא שמן עד שהוא מתייבש ומקבל צבע עדין.
נוסיף שמן ונטגן על אש נמוכה עד להזהבה עדינה.
נוסיף את השוורמה הטחול והחזה עוף למחבת
נוסיף את כל התבלינים
נקפיץ יחד עד שהכל מקבל צריבה טובה
נוסיף חצי כוס מים ונבשל מכוסה על אש נמוכה עד שרוב הנוזלים מצתמצמים.
נפזר כוסברה קצוצה מעל
ונגיש לצד פיתות טריות וטחינה

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *