מעורב ירושלמי
מהיום כל אחד יכול להכין שוורמה בבית בקלי קלות. הכי חשוב זה המון בצל מטוגן ותבלינים איכותיים ויש לכם את זה
זמן הכנה
30 דקות
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
30 דקות
קל להכנה
בשרי
נחמם היטב מחבת רחבה וגדולה ונשפוך את הבצל
׳נטגן׳ ללא שמן עד שהוא מתייבש ומקבל צבע עדין.
נוסיף שמן ונטגן על אש נמוכה עד להזהבה עדינה.
נוסיף את השוורמה הטחול והחזה עוף למחבת
נוסיף את כל התבלינים
נקפיץ יחד עד שהכל מקבל צריבה טובה
נוסיף חצי כוס מים ונבשל מכוסה על אש נמוכה עד שרוב הנוזלים מצתמצמים.
נפזר כוסברה קצוצה מעל
ונגיש לצד פיתות טריות וטחינה
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר