מטבוחה בטאבון
כמה כיף לשפוך את כל הירקות והמצרכים לתבנית אחת לזרוק לטאבון ולקבל מטבוחה לא פחות ממעולה!
לאחר התייצבות במקרר היא הופכת לריבתית וטעימה בטירוף
מה שנשאר זה רק להביא חלה טריה ולזלול
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
חצי שעה
קל להכנה
פרווה
8 עגבניות קלופות וטחונות מעט גס1 גמבה קלופה וקצוצה
1 פלפל חריף פרוס דק
6 שיני שום פרוסות דק
כף גדושה פפריקה מתוקה
מלח לפי הטעם
כפית סוכר
חצי כוס שמן
נשפוך את כל המצרכים לתבנית המיועדת לטאבון.
נערבב היטב ונכניס לטאבון על חום נמוך הרחק מהאש
נבדוק מידי פעם וכאשר המטבוחה מקבלת מעט חריכה מלמעלה והופכת לסמיכה מעט המטבוחה מוכנה.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר