לינגוויני ברוטב תירס ופטריות צלויות
אחת הפסטות היותר טעימות שהכנתי
קרמית בטירוף עם טעם מעט מתקתק בזכות התירס,
הפטריות הצלויות מוסיפות טעם מדהים
והביס חלומי!
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
חלבי
חצי שעה
קל להכנה
חלבי
3 קלחי תירס מגולפים
50 גרם חמאה
5 שיני שום פרוסות
200 מל שמנת מתוקה
חצי ליטר חלב
מלח
פלפל
150 גר פרמז׳ן
סלסלאת פטריות פרוסות
500 גר לינגוויני מבושל עד למצב שהוא אלדנטה
בסיר נשים חמאה ונוסיף את השום לטיגון קליל
נוסיף את התירס להקפצה קלילה
נוסיף מלח פלפל וחלב
נוסיף קלח תירס (הוא מוסיף טעם מעולה)
נבשל למשך עשרים דק
נטחן את כל הרוטב ונחזיר לסיר
נוסיף שמנת מתוקה ופרמז׳ן
במקביל נבשל את הפסטה ונוסיף חצי כוס ממי הבישול
נוסיף את הפסטה המסוננת ונבשל עוד שתי דק.
לפטריות-
במחבת לוהטת נשים 30 גרם חמאה ומעט שמן זית
נוסיף את הפטריות ונצלה על להבה גבוהה
נוסיף מעל הפסטה ונגרד פרמז׳ן
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר