לחמניית באן
לחמניית באן רכה ונימוחה שמכינים בעזרת סיר אידוי.
ניתנת לכל מילוי שרק תרצו .
ומשתדכת הכי טוב עם בשר מפורק
תהנו🫶🏻
זמן הכנה
שעה וחצי
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
לחמניית באן

שעה וחצי
קל להכנה
פרווה
לבצק:
500 גרם קמח קאפוטו מנופה
כף שמרים יבשים
כף אבקת אפיה
חצי כפית אבקת סודה לשתיה
רבע כוס סוכר
כפית מלח
2 כפות שמן
350 מל מים פושרים
בקערת המיקסר עם וו לישה נשים את המצרכים היבשים ונערבב.
נוסיף מים ושמן ונתחיל ללוש
לאחר חמש דק נוסיף את המלח ונלוש עוד 10 דקות נוספות.
הבצק צריך להיות רך ומתלפף על הוו לישה.
נשמן קערה ונעביר את הבצק להתפחה עד הכפלת הנפח.
בחורף יכול לקחת קצת יותר זמן תאזרו בסבלנות.
נחלק את הבצק ל20 כדורים שווים בגודלם ונניח על גבי ריבועי נייר אפייה.
נתפיח עוד חצי שעה מכוסה.
נרתיח סיר קוסקוס עם מים עד 3/4 סיר
נניח את הלחמניות בצורה מרווחת על החלק המחורר של הסיר ונכסה במכסה.
כשהמים רותחים נניח את הסיר ונבשל רבע שעה.
בהצלחה🫶🏻
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר