לחמניות ממולאות בשר
לחמניות בית רכות ממולאות בשר מתובל היטב שלא מתייבש בתנור. לחמניות עסיסיות ומושלמות
זמן הכנה
שעה וחצי
רמת קושי
בינוני
כשרות
בשרי
שעה וחצי
בינוני
בשרי
קילו קמח מנופה2 כפות שמרים
חצי כוס סוכר
3/4 כוס שמן זית ושמן קנולה(לשים חצי חצי)
חצי ליטר מים פושרים
כף מלח
נשים מים שמרים וסוכר בקערת המיקסר ולחכות עשר דקות שהשמרים יתססו .
לאחר מכן להוסיף את הקמח ולהתחיל ללוש .
להוסיף שמן ומלח וללוש עשר דקות !!
לשים להתפחה עד הכפלת הנפח.
בזמן שהבצק תופח נכין את מילוי הבשר-
למילוי:
בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
חצי כוס שמן זית
חצי קילו בשר טחון טרי
כף גדושה רסק עגבניות
4 שיני שום כתושות
כפית מלח
כפית מרק עוף
כפית פפריקה
רע כפית פלפל שחור
כפית סוכר
אופן הכנת המילוי :
לטגן בצל היטב ולהוסיף את הבשר
לפורר אותו עם מזלג ולהוסיף את שאר המרכיבים
לבשל רבע שעה ולהניח בצד להתקרר.
בזמן שהבצק תפח ומוכן נחלק אותו ל15 עיגולים .
עם מעט שמן נפתח כל עיגול ונמלא בבשר
(יש אופן הכנה מדוייק בסטורי)
נשים להתפחה חצי שעה ולאחר מכן נבריש את הלחמניות עם ביצה מעט מים וסילאן. נפזר שומשום וקצח .
ונכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות עד הזהבה .
(בערך חצי שעה תלוי בתנור)
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר