לביבת עיג'ה ענקית
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
חצי שעה
קל להכנה
פרווה
5 ביצים1 תפוח אדמה מגורד וסחוט
1 זוקיני מגורד וסחוט
3 גבעולי בצל ירוק קצוץ
1 חבילה כוסברה קצוצה
מלח
פלפל
כפית אבקת אפיה
נרבב את כל המצרכים בקערה .
נחמם רבע כוס שמן במחבת טפלון
כשהשמן חם מאוד נשפוך את הבלילה ונשטח אותה
נכסה ונשאיר על אש גבוהה חמש דק
ננמיך את האש למשך רבע שעה
לאחר מכן נהפוך את המחבת על צלחת גדולה
נחמם עוד 2 כפות שמן ונחזיר את הלביבה למחבת להיטגן מהצד השני.
נשאיר על אש גבוהה 3 דק וננמיך לרבע שעה.
נגיש לצד גבינות וירקות
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר