לביבות תפוחי אדמה קלאסיות
יש מלא מאכלים בחנוכה ומליון סוגי לביבות .
אבל האמת שאיכשהו הלביבות הפשוטות של תפוחי אדמה ובצל בסוף תמיד מנצחות מבחינתי.
איאפשר להפסיק לאכול אותם
יאלה בואו נכין
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
חצי שעה
קל להכנה
פרווה
4 תפוחי אדמה קלופים ומגורדים דק וסחוטים היטב1 בצל גדול מגורד גס וסחוט מנוזלים
מלח
כף גדושה קמח
כפית אבקת אפיה
3 ביצים
שמן לטיגון
נשים את כל המצרכים בקערה ונערבב היטב.
במחבת נחמם שמן חצי עמוק
ניצור קציצות ונניח בשמן כשהוא חם מאוד
נשטח מעט את הקציצות בעזרת מזלג על מנת שיהיו קריספיות.
ננמיך את הגז ונטגן למשך 3 דק
נהפוך את הלביבות ונגביר את האש לעוד 2/3 דק.
נוציא למסננת ונגיש חם.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר