לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
לביבות תפוחי אדמה קלאסיות

לביבות תפוחי אדמה קלאסיות

יש מלא מאכלים בחנוכה ומליון סוגי לביבות . אבל האמת שאיכשהו הלביבות הפשוטות של תפוחי אדמה ובצל בסוף תמיד מנצחות מבחינתי. איאפשר להפסיק לאכול אותם יאלה בואו נכין

זמן הכנה

חצי שעה

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

פרווה

לביבות תפוחי אדמה קלאסיות

Reelvideo-76120

4 תפוחי אדמה קלופים ומגורדים דק וסחוטים היטב1 בצל גדול מגורד גס וסחוט מנוזלים
מלח
כף גדושה קמח
כפית אבקת אפיה
3 ביצים
שמן לטיגון

נשים את כל המצרכים בקערה ונערבב היטב.
במחבת נחמם שמן חצי עמוק
ניצור קציצות ונניח בשמן כשהוא חם מאוד
נשטח מעט את הקציצות בעזרת מזלג על מנת שיהיו קריספיות.
ננמיך את הגז ונטגן למשך 3 דק
נהפוך את הלביבות ונגביר את האש לעוד 2/3 דק.
נוציא למסננת ונגיש חם.

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *