לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

לביבות קולורבי

עד שלא ניסיתי לטגן קולורבי בתוך לביבה לא הבנתי עד כמה זה טעים. גם למי שלא עף על קולורבי אני ממליצה לנסות הקולורבי מקבל טעם מאוד מיוחד בטיגון.

זמן הכנה

חצי שעה

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

פרווה

לביבות קולורבי

IMG_9724

3 קולורבי
4 תפוחי אדמה
1 בצל
צרור כוסברה
3/4 כוס קמח
מלח
פלפל
4 ביצים
שמן לטיגון חצי עמוק

נגרד את התפוחי אדמה והקולורבי ונשים בקערה.
נוסיף את הבצל והכוסברה.
נוסיף ביצים קמח מלח פלפל ונערבב היטב
נחמם מחבת עם שמן חצי עמוק וכשהוא חם ניקח כף גדושה מהעיסה ונשים בשמן
נטגן למשך 3/4 דק ונהפוך לצד השני לעוד כמה דק עד שהלביבה מוכנה וזהובה.
נגיש נקי או לצד ממרח שמנת/שמנת חמוצה

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *