לביבות קולורבי
עד שלא ניסיתי לטגן קולורבי בתוך לביבה לא הבנתי עד כמה זה טעים.
גם למי שלא עף על קולורבי אני ממליצה לנסות הקולורבי מקבל טעם מאוד מיוחד בטיגון.
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
חצי שעה
קל להכנה
פרווה
3 קולורבי
4 תפוחי אדמה
1 בצל
צרור כוסברה
3/4 כוס קמח
מלח
פלפל
4 ביצים
שמן לטיגון חצי עמוק
נגרד את התפוחי אדמה והקולורבי ונשים בקערה.
נוסיף את הבצל והכוסברה.
נוסיף ביצים קמח מלח פלפל ונערבב היטב
נחמם מחבת עם שמן חצי עמוק וכשהוא חם ניקח כף גדושה מהעיסה ונשים בשמן
נטגן למשך 3/4 דק ונהפוך לצד השני לעוד כמה דק עד שהלביבה מוכנה וזהובה.
נגיש נקי או לצד ממרח שמנת/שמנת חמוצה
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר