לביבות סלק בטטה ותפוחי אדמה
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
חצי שעה
קל להכנה
פרווה
2 בטטה בינונית2 תפוחי אדמה
1 סלק
3 כפות גדושות קמח
4 ביצים
מלח
פלפל
שמן לטיגון
נתחיל לקלף את הירקות ולגרד אותם דק.
את הבטטה והתפוחי אדמה נשים בקערה אחת ואת הסלק נשים בקערה שניה עם מים וקרח, על מנת להוציא את כל הצבע שלו שלא יצבע לנו את הלביבות.
לאחר השרייה של כמה דקות במי קרח נשטוף היטב עד שיוצאים מים ורדרדים עדינים.
נייבש את הסלק ונוסיף לקערה.
נוסיף את הביצים הקמח המלח והפלפל.
ונלוש היטב
בנתיים נחמם מחבת עם שמן
ולאחר שהשמן חם מאוד נוסיף את הלביבות בעדינות (יש סרטון ברילס )
לאחר הזהבה יפה מלמטה נהפוך לעוד כמה דק עד שהן מוכנות.
נגיש לצד שמנת עם עירית ושמן זית.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר