לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
לביבות סלק בטטה ותפוחי אדמה

לביבות סלק בטטה ותפוחי אדמה

זמן הכנה

חצי שעה

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

פרווה

לביבות סלק בטטה ותפוחי אדמה

258894765_568656530887601_28822715380429064_n

2 בטטה בינונית2 תפוחי אדמה
1 סלק
3 כפות גדושות קמח
4 ביצים
מלח
פלפל
שמן לטיגון

נתחיל לקלף את הירקות ולגרד אותם דק.
את הבטטה והתפוחי אדמה נשים בקערה אחת ואת הסלק נשים בקערה שניה עם מים וקרח, על מנת להוציא את כל הצבע שלו שלא יצבע לנו את הלביבות.
לאחר השרייה של כמה דקות במי קרח נשטוף היטב עד שיוצאים מים ורדרדים עדינים.
נייבש את הסלק ונוסיף לקערה.
נוסיף את הביצים הקמח המלח והפלפל.
ונלוש היטב
בנתיים נחמם מחבת עם שמן
ולאחר שהשמן חם מאוד נוסיף את הלביבות בעדינות (יש סרטון ברילס )
לאחר הזהבה יפה מלמטה נהפוך לעוד כמה דק עד שהן מוכנות.
נגיש לצד שמנת עם עירית ושמן זית.

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *