לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
לביבות גבינה עם רוטב של תפוחים מקורמלים עם פקאן וקינמון

לביבות גבינה עם רוטב של תפוחים מקורמלים עם פקאן וקינמון

זמן הכנה

חצי שעה

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

חלבי

לביבות גבינה עם רוטב של תפוחים מקורמלים עם פקאן וקינמון

260092321_565871577844551_3179519957782131893_n

250 גרם גבינה לבנה
3 כפות סוכר
3 כפות פודינג
2 ביצים M
רבע כוס חלב
4 כפות קמח
שקית אבקת אפייה

במחבת נשים קוביית חמאה ונחמם אותה,
בנתיים נערבב את כל המרכיבים בקערה עם מטרפה עד שאין גושים.
ניקח בעזרת כף מעט מהבלילה ונניח במחבת
(כל נגלה ארבע כפות ) נכסה את המחבת וניתן להם להיטגן במשך 2/3 דק על שמופיעות בועיות קטנות ולמטה משחים.
נהפוך לעוד שתי דקות ונוציא .
נעשה כך בכל שאר הבלילה ונעבור לרוטב🥳
לרוטב:
50 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
כפית קינמון
120 מל שמנת מתוקה
תפוח אדום מקולף וחתוך לקוביות
כוס אגוזי פקאנים קצוצים גס
אופן הכנה:
באותה מחבת של הלביבות נשים את החמאה ונחמם אותה מעט.
נשפוך את הסוכר ומיד אחריו את התפוחים והאגוזי פקאן.
נכסה למשך חמש דקות.
נוסיף את השמנת וניתן לה ממש לרתוח למשך חמש דקות נוספות .
נוסיף את הקינמון ונערבב היטב
נשפוך מעל הלביבות ונגיש חם .

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *