לביבות גבינה עם רוטב של תפוחים מקורמלים עם פקאן וקינמון
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
חלבי
חצי שעה
קל להכנה
חלבי
250 גרם גבינה לבנה
3 כפות סוכר
3 כפות פודינג
2 ביצים M
רבע כוס חלב
4 כפות קמח
שקית אבקת אפייה
במחבת נשים קוביית חמאה ונחמם אותה,
בנתיים נערבב את כל המרכיבים בקערה עם מטרפה עד שאין גושים.
ניקח בעזרת כף מעט מהבלילה ונניח במחבת
(כל נגלה ארבע כפות ) נכסה את המחבת וניתן להם להיטגן במשך 2/3 דק על שמופיעות בועיות קטנות ולמטה משחים.
נהפוך לעוד שתי דקות ונוציא .
נעשה כך בכל שאר הבלילה ונעבור לרוטב🥳
לרוטב:
50 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
כפית קינמון
120 מל שמנת מתוקה
תפוח אדום מקולף וחתוך לקוביות
כוס אגוזי פקאנים קצוצים גס
אופן הכנה:
באותה מחבת של הלביבות נשים את החמאה ונחמם אותה מעט.
נשפוך את הסוכר ומיד אחריו את התפוחים והאגוזי פקאן.
נכסה למשך חמש דקות.
נוסיף את השמנת וניתן לה ממש לרתוח למשך חמש דקות נוספות .
נוסיף את הקינמון ונערבב היטב
נשפוך מעל הלביבות ונגיש חם .
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר