לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
לבבות ארטישוק ממולאות בשר ברוטב לימוני עם פולים

לבבות ארטישוק ממולאות בשר ברוטב לימוני עם פולים

ג הפסח בשבילי הוא הכי חג של בית מלא בזכרונות ומאכלים של מסורתיים🙌🏻 מכירים את זה שבכל בית יש את המנות שלו שלא משנה מה לא יוותרו עליהם בחג ?! אז אצלינו בבית אחת המנות שתמיד מככבות בחג זה סיר לבבות ארטישוק ממולאים בשר טחון שיכנסו לרוטב לימוני מטריף . תבשיל שאתם חייבים אצליכם בשולחן החג

זמן הכנה

שעתיים

רמת קושי

בינוני

כשרות

בשרי

לבבות ארטישוק ממולאות בשר ברוטב לימוני עם פולים

Reelvideo-82226

חצי קילו בשר טחון טרי שופרסל1 תפוח אדמה
1 בצל
צרור כוסברה שופרסל
חצי כוס קמח מצה
מלח
פלפל
כפית כמון
רבע כוס שמן
500 גרם לבבות ארטישוק של שופרסל
2 ביצים +מעט מלח
כוס קמח מצה
שמן לטיגון

לרוטב:
רבע כוס שמן שופרסל
1 בצל חתוך לרצועות
5 שיני שום פרוסות
200 גרם פולים שופרסל
1 לימון קלוף וקצוץ
מלח
פלפל
כפית סוכר
כף כורכום
כפית כמון

בקערה נניח את הבשר טחון
במעבד מזון נטחן את התפוח אדמה בצל וכוסברה ונניח על גבי מסננת
לאחר מכן נוסיף לקערה
נוסיף את הקמח מצה מלח פלפל כמון ושמן ונערבב היטב.
בנתיים נפשיר את הלבבות ארטישוק ונמלא אותם בבשר
מהעיסה שנשארה נעשה גם קציצות עגולות ויפות.
ניקח את הלבבות הארטישוק הממלואים ונטבול בקמח מצה ולאחר מכן בביצה.
נטגן בשמן משני הצדדים(נתחיל בטיגון בצד של הבשר לאחר מכן נהפוך)
נוציא מהשמן ונניח בצד
ועכשיו נעבור לרוטב
בסיר נשים רבע כוס שמן ונחמם אותו היטב
נוסיף את הבצל לטיגון קליל ומיד לאחר מכן את השום
נוסיף את הפולים הלימון והתבלינים.
נוסיף 2 כוסות מים רותחים ונכסה למשך רבע רבע שעה על אש בינונית
נניח את הלבבות ארטישוק והקציצות בתוך הסיר ונכסה אותם ברוטב.
נכסה את הסיר למשך שעה וחצי על אש בינונית.
מידי פעם נפתח את הסיר ונשקה אותו ברוטב.
במידה וחסר נוזלים נוסיף מעט מים חמים

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *