כרוב ממולא צמחוני
זמן הכנה
שעתיים וחצי
רמת קושי
בינוני
כשרות
פרווה
שעתיים וחצי
בינוני
פרווה
למילוי:2 כוסות אורז עגול שטוף
2 צרור כוסברה קצוצים
3 עלי סלרי קצוצים + גבעול אחד
כף רסק עגבניות
כף רכז רימונים
מיץ לימון מלימון שלם
כפית פפריקה
כף מלח
כפית פלפל
לערבב הכל היטב ולהתחיל למלא את הכרוב ולגלגל.
(אופן הכנה בסטורי)
לאחר מכן נשים את השאריות של הכרוב בתחתית הסיר ונסדר בצורה יפה את כל הממולאים צמודים אחד לשני.
לרוטב :
קופסאת רסק עגבניות קטנה
כף רכז רימונים
חצי לימון סחוט
מלח
פלפל
להוסיף להכל 4 כוסות מים רותחים לערבב ולשפוך לסיר.
לשים נייר אפיה מעל הכל וצלחת גדולה לכסות את הסיר
ולהדליק את האש. להביא לרתיחה של רבע שעה ולאחר מכן להנמיך לשעה וחצי .
נבשל כרוב שלם ונוציא את הליבה שלו.נפריד בין השכבות בעדינות .
לאחר שהפרדנו בין השכבות נוציא את הגבעול של הכרוב
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר