חריימה אורגינל
לפעמים כשנמאס מדג מרוקאי קלאסי הפתרון הוא חריימה עם דג טרי מלא ברוטב חלומי שכיף לנגב עם החלה
זמן הכנה
30 דקות
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
30 דקות
קל להכנה
פרווה
בסיר על אש נמוכה מאוד נחמם את השמן זית ונוסיף את השום והפלפל חריף
נטגן למשך דקה בלבד על אש נמוכה ומיד נוסיף את הרסק
נפתח אותו בשמן ונוסיף את התבלינים.
נערבב היטב ונוסיף מים לאט לאט
הרוטב צריך להיות סמיך מאוד.
נבשל את הרוטב למשך עשר דק על אש נמוכה נסחט לימון ונוסיף את הדגים,
׳נשקה׳ אותם ברוטב ונכסה על אש נמוכה 10/15 דק תלוי בעובי נתח הדג
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר