חמין טשולנט
זמן הכנה
שעתיים בישול ו-24 שעות על הפלטה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
שעתיים בישול ו-24 שעות על הפלטה
קל להכנה
בשרי
רבע כוס שמן
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
ראש שום מפורק
5/6 תפוחי אדמה קלופים וחצויים
קילו בשר שריר טרי
כוס גריסי פנינה
כוס חיטה
כף גדושה מלח
כף גדושה פפריקה מתוקה
כף גדושה כמון
פלפל שחור
חצי כפית קינמון
כף סוכר חום
רבע כוס סילאן 100%
בסיר מיועד לחמין נחמם שמן ונטגן את הבצל עד שהוא מקבל צבע יפה.
נוסיף את הבשר כשהוא שלם לצריבה יפה משני הצדדים.
נשאיר את הבשר שלם ככה הוא שומר על העסיסיות שלו ולאחר 24 שעות על הפלטה מתפרק לשיערות. מושלם!
לאחר צריבת הבשר נוסיף תפוחי אדמה . חיטה . וגריסים
נוסיף את השום והתבלינים .
נשים מים רותחים עד כיסוי מלא ונשפוך את הסילאן.
נביא את הסיר לרתיחה למשך 20 דקות ולאחר מכן אש נמוכה שעתיים.
כשהסיר יורד מהגז אל הפלטה נבדוק שיש בו מספיק נוזלים כדי שלא יתייבש ותתקבל תוצאה של חמין עסיסי.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר