חמין טשולנט
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
חצי שעה
קל להכנה
בשרי
שלוש בצלים חתוכים לקוביות
8 תפוחי אדמה בינוני
ראש שום קלוף
כוס חיטה שהשרנו למשך שעה במים חמים
כוס גריסי פנינה ששטפנו היטב
קילו בשר מספר 5 שהרתחנו למשך שעה בלבד (ניתן לעשות יותר מקילו)
ביצים שהרתחנו רבע שעה
בקערה נערבב:
3 כפות סילאן
מלח לפי הטעם
כפית פלפל שחור
כף פפריקה
כפית כמון
חצי כפית כורכום
חצי כוס שמן
נשים רבע כוס שמן בסיר איכותי ועבה!
נוסיף את הבצל ונטגן עד הזהבה קלה
נוסיף את התפוחי אדמה ונמשיך בטיגון.
לאחר מכן נוסיף את הבשר החיטה והגריסים.
נערבב ונוסיף את תערובת התבלינים.
נוסיף מים רותחים עד כיסוי מלא ונוסיף גם את הביצים למעלה.
נשים ברתיחה עשרים דק ולאחר מכן נוריד לאש בינונית למשך שעה וחצי/שעתיים .
נעביר לפלטה עד זמן ההגשה.
(אם מכינים בשישי בצהריים 1/14 נשים על הפלטה עד שבת בסביבות 12/13 בצהריים ונגיש)
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר