לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
דג סלמון עם קוביות תפוחי אדמה בתנור

דג סלמון עם קוביות תפוחי אדמה בתנור

אני אוהבת רעיונות מעולים שמחליפים לי את הדג המרוקאי כשלפעמים נמאס לנו ממנו. הפעם הכנתי דג סלמון שלם בתנור עם קוביות תפוחי אדמה ברוטב קלאסי ומדוייק שכיף להכין לערב שבת בעיקר בימי הקיץ החמים😍

זמן הכנה

45 דקות

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

פרווה

דג סלמון עם קוביות תפוחי אדמה בתנור

IMG_0509

1.200 סלמון ללא עור חתוך, לא עד הסוף- בצורת שתי וערב מה שיוצר לנו קוביות.
ככה הרוטב נכנס לכל פינה בדג בצורה אחידה
3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות שנחלוט עד שהם כמעט רכים
לרוטב-
כף חרדל דיז׳ון חלק
4 שיני שום קצוצות
כף דבש
מלח
פלפל
רבע כוס שמן זית
לקישוט – חופן כוסברה קצוצה

את הדג נניח בתבנית ומסביבו נניח את התפוחי אדמה
נערבב את כל מרכיבי הרוטב ונבריש את הדג והתפוחי אדמה.
נכסה את התבנית ונכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות למשך חצי שעה או עד מידת עשיה רצויה
בעשר דק האחרונות נעלה מעלות ל180 ונוריד מכסה להשחמה יפה.
נוציא את הדג מהתנור ונפזר כוסברה קצוצה
ובתאבון🫶🏻

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *