דג סלמון עם פרוסות תפוחי אדמה בתנור✨
מידי פעם חובה לגוון מהדג המרוקאי של שבת
אז הפעם הכנתי דג סלמון על מצע של פרוסות תפוחי אדמה אפויות.
ומעל מרינדת כוסברה שום ועוד מלא דברים טעימים
יאלה בואו נכין
זמן הכנה
שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
שעה
קל להכנה
פרווה
1.200 סלמון טרי ללא עור
2 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים
מלח
פלפל
מעט שמן זית
למרינדה-
חופן כוסברה קצוצה
3 שיני שום כתושות
גרידה מחצי לימון
מיץ מחצי לימון
מלח
פלפל
כפית פפריקה מתוקה
כפית פפריקה גרוסה
3 כפות שמן זית
2 כפות מים
את התפוחי אדמה נניח על גבי תבנית מרופדת נייר אפיה.
נפזר מלח פלפל ושמן זית ונאפה 20 דק על 180 מעלות.
נערבב את כל מרכיבי הרוטב .
נניח את הסלמון על התפוחי אדמה
נמרח את כל הדג במרינדה
נחזיר לתנור – 170 מעלות ל25 דק או עד מידת עשייה רצויה.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר