לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

Search
Close this search box.
דג סלמון עם פרוסות תפוחי אדמה בתנור✨

דג סלמון עם פרוסות תפוחי אדמה בתנור✨

מידי פעם חובה לגוון מהדג המרוקאי של שבת אז הפעם הכנתי דג סלמון על מצע של פרוסות תפוחי אדמה אפויות. ומעל מרינדת כוסברה שום ועוד מלא דברים טעימים יאלה בואו נכין

זמן הכנה

שעה

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

פרווה

דג סלמון עם פרוסות תפוחי אדמה בתנור✨

דג סלמון עם פרוסות תפוחי אדמה בתנור✨

1.200 סלמון טרי ללא עור
2 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים
מלח
פלפל
מעט שמן זית

למרינדה-
חופן כוסברה קצוצה
3 שיני שום כתושות
גרידה מחצי לימון
מיץ מחצי לימון
מלח
פלפל
כפית פפריקה מתוקה
כפית פפריקה גרוסה
3 כפות שמן זית
2 כפות מים

את התפוחי אדמה נניח על גבי תבנית מרופדת נייר אפיה.
נפזר מלח פלפל ושמן זית ונאפה 20 דק על 180 מעלות.
נערבב את כל מרכיבי הרוטב .
נניח את הסלמון על התפוחי אדמה
נמרח את כל הדג במרינדה
נחזיר לתנור – 170 מעלות ל25 דק או עד מידת עשייה רצויה.

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *