דג סלמון ברוטב מרוקאי
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
חצי שעה
קל להכנה
פרווה
רבע כוס שמן4 פילה סלמון טרי
2 גמבה אדומה
ראש שום חתוך לפרוסות
2 עגבניות קלופות וטחונות לרסק
צרור כוסברה קצוצה
2 כפות פפריקה מתוקה
כפית פפריקה גרוסה
כפית כמון
מלח
כפית סוכר
נשים שמן בסיר נטגן גמבה ונוסיף את השום.
נוסיף תבלינים ונפתח אותם בשמן
לאחר מכן נכניס גם את העגבניות הטחונות.
נוסיף חצי כוס מים בלבד וצרור כוסברה
נבשל את הרוטב עשר דקות ונוסיף את הדגים.
נבשל למשך עשר דקות ונכבה את האש.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר