דג סלמון ברוטב אסיאתי בתנור
פרוסות דג סלמון טרי ברוטב אסיאתי מפוצץ בטעמים של חמוץ חריף מתוק ומלוח.
אחד הביסים היותר טעימים שיש.
תגישו לצד אורז לבן נקי ותהנו🫶🏻
זמן הכנה
שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
שעה
קל להכנה
פרווה
1.200 פרוסות סלמון טרי ללא עור
5 עלי בצל ירוק קצוץ
3 שיני שום כתושות
1 פלפל צ׳ילי קצוץ דק
כף שטוחה מלח
כף סוכר חום דביק
רבע כוס רוטב סויה
רבע כוס רוטב טריאקי
עף סילאן
מיץ מלימון שלם
4 כפות שמן זית
רבע כוס מים
בקערה נערבב את כל מרכיבי הרוטב יחד
נשפוך על הדגים נערבב היטב ונכניס למקרר שעה לספיגת טעמים.
בנתיים נחמם תנור על 170 מעלות אפיה.
נניח את הדגים על תבנית מרופדת נייר אפיה ומעליהם נשפוך את הרוטב .
נכניס לתנור למשך 20/25 דקות עד מידת עשייה רצויה.
בתאבון🫶🏻
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר