דג טונה ברוטב מרוקאי
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
חצי שעה
קל להכנה
פרווה
רבע כוס שמן
6פילה טונה
2 גמבה אדומה
ראש שום חתוך לפרוסות
2 עגבניות קלופות וטחונות לרסק
צרור כוסברה קצוצה
2 כפות פפריקה מתוקה
כפית פפריקה גרוסה
כפית כמון
מלח
כפית סוכר
את הטונה נבשל במים רותחים עם כפית כורכום למשך 10 דקות בלבד
מיד לאחר מכן נשטוף אותה היטב תחת הברז ונניח בצד.
נעבור להכנת הרוטב-
נטגן גמבה ונוסיף שום
נוסיף תבלינים נפתח אותם בשמן ונכניס גם את העגבניות הטחונות.
נוסיף חצי כוס מים בלבד וצרור כוסברה
נבשל את הרוטב עשר דקות ונוסיף את הדגים.
נבשל דקה ונכבה את האש.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר