לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
דג אמנון מטוגן עם מתבל הורס לכבוד חג השבועות

דג אמנון מטוגן עם מתבל הורס לכבוד חג השבועות

אצלינו בבית כל שבת בסעודה שלישית אמא שלי מכינה דג אמנון מטוגן עם מתבל של אריסה ולימון לצד סלט טרי. הכי זורם ותמיד זה מושלם !! אני בחרתי בדג אמנון ישראלי טרי כי קודם כל הטעם שלו עדין ומדוייק לנו למתכון- ובנוסף חשוב לתמוך בחקלאות ישראלית . בטיגון שלנו הדג אמנון לא מתייבש ונשאר עסיסי מבפנים. תנסו את המתכון הזה

זמן הכנה

חצי שעה

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

פרוווה

דג אמנון מטוגן עם מתבל הורס לכבוד חג השבועות

דג אמנון מטוגן עם מתבל הורס לכבוד חג השבועות

6 פילטרים דג אמנון טרי חתוכים לרבעיםלציפוי:
בקערה אחת –
2 ביצים
מלח
פלפל
כפית פפריקה גרוסה
חצי כפית שום גבישי
בקערה שניה-
כוס פרורי לחם זהב
כוס פרורי לחם לבן
רבע כוס שומשום
*אופן הכנה מלא מצורף בסרטון*

למתבל:
כף וחצי אריסה מתוקה
צרור כוסברה קצוצה
3 שיני שום כתוש
לימון שלם סחוט
כף חומץ
3 כפות שמן
רבע כוס מים
מלח
כמון
נערבב הכל יחד ונגיש לצד הדגים.

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *