דג אמנון ישראלי טרי בתנור עם תוספת תפוחי אדמה ובטטה ומתבל הורס
זמן הכנה
שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
שעה
קל להכנה
פרווה
6 פילטים דג אמנון ישראלי טרי4 תפוחי אדמה קטנים
4 בטטה קטנים
חופן עגבניות שרי חצויות
למתבל :
צרור כוסברה
5 שינים שום
מלח
פלפל
כפית שום גבישי
רבע כוס שמן זית
נטחן הכל יחד .
נחתוך את התפוחי אדמה והבטטה בצורת מניפה לא עד הסוף. (כמו בסרטון)
בסיר עם מים רותחים נבשל את התפוחי אדמה והבטטה עד שהם כמעט מוכנים.
נניח את הפילטים של האמנון על גבי נייר אפיה ונניח גם את התפוחי אדמה והבטטה.
נמרח את הכל במתבל שעשינו.
נפזר עגבניות שרי ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל15/20 דקות.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר