דג אמנון ישראלי טרי ברוטב חמצמץ עם שומר וארטישוק
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
חצי שעה
קל להכנה
פרווה
6 פילה דג ישראלי טרי ללא עור
5 כפות שמן זית איכותי
5 שיני שום פרוסות דק
1 פלפל צ׳ילי פרוס דק
כוס רבעי ארטישוק
גרידה מלימון שלם
מיץ מחצי לימון
מלח
פלפל
חופן כוסברה קצוצה
1 שומר פרוס דק
במחבת ווק רחבה נחמם שמן זית ונוסיף את השום והפלפל צ׳ילי. נטגן למשך 2 דק ונוסיף את הארטישוק
הלימון הגרידה ומלח פלפל.
נערבב ונוסיף שומר וכוסברה
נקפיץ עוד כמה דק
נניח את הפילטים על גבי תבנית מרופדת נייר אפיה
ונשפוך את הרוטב מעל ולצד הדגים.
נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך עשרים דקות.
נגיש לצד פירה חם
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר