דג אמנון טרי עם תפוחי אדמה ואפונה
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרוווה
חצי שעה
קל להכנה
פרוווה
6 פילטים של דג אמנון טרי ללא עור
3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לריבועים
1 בצל קצוץ
2 כוסות אפונה
רבע כוס שמן
מלח
כפית פפריקה גרוסה
כפית כורכום
בסיר גדול נחמם שמן ונוסיף את הבצל
לאחר טיגון קליל נוסיף את התפוחי אדמה ותבלינים
נוסיף גם את האפונה ונערבב יחד
נוסיף 3 כוסות מים רותחים ונבשל עד שהתפוחי אדמה כמעט מוכנים.
נפנה מעט מקום בסיר ונכניס את הדגים שלנו.
בקערה קטנה נשים כפית פפריקה 2 שיני שום כתושות
רבע כוס שמן ורבע כוס מים נערבב ונבריש את הדגים.
נכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 20 דקות.
לאחר מכן ׳נשקה׳ את הדגים ברוטב.
נגיש לצד אורז לבן
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר