גרטן מוקרם תפוח אדמה עם קונפי שום
זמן הכנה
שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
חלבי
שעה
קל להכנה
חלבי
3 תפוחי אדמה גדולים
קונפי שום (או 5 שיני שום)
250 מל שמנת מתוקה
מלח
פלפל
נגיעה אגוז מוסקט
גבינה צהובה
את התפוחי אדמה נקלף ונפרוס במנדולינה או בסכין .
נניח על גבי תבנית
בקערה נשים את השמנת והתבלינים ונערבב
נשפוך מעל התפוחי אדמה ונפזר קונפי שום.
נכסה היטב ונכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות למשך שעה ורבע.
נוציא את המכסה נפזר גבינה צהובה ונכניס לתנור לעוד רבע שעה להשחמה .
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר