בשר ראש ברוטב חריף עם גרגירי חומוס
זמן הכנה
4 שעות
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
4 שעות
קל להכנה
בשרי
לאחר שהבשר התבשל נסנן אותו מהנוזלים ונניח בצד.
נשמור את הנוזלים!
בסיר רחב נחמם שמן ונוסיף את השום וגמבה
נוסיף את החומוס והפלפלים היבשים וכוסברה
נוסיף תבלינים (מלבד המלח) ורסק עגבניות
נוסיף את הבשר ומי בישול הבשר.
נכסה ונבשל שעתיים וחצי או עד שהחומוס רך.
כל רבע שעה נבדוק את הסיר כי החומוס שותה המון נוזלים אז נוסיף מים במידת הצורך.
במים הבישול נוסיף מלח ונפזר עוד כוסברה טרייה
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר