בשר מפורק
הכנתי לכם מתכון לבשר מפורק שיכול להתאים להמון מנות שונות.
מילוי לבאנים. מילוי לבורקס . כבסיס לפסטה ולכל מנה שרק תרצו
שתי דקות הכנה ועוד כמה שעות בתנור ויש לכם את זה
זמן הכנה
4 שעות
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
בשר מפורק

4 שעות
קל להכנה
בשרי
קילו וחצי אונטריב/שפונדרה חתוכים לקוביות
3 בצלים פרוסים דק
3 כפות שמן
מלח
פלפל
2 כפות סוכר חום
חצי כוס טריאקי
רבע כוס רוטב סויה
3 כפות סילאן טבעי
מים חמים עד כיסוי
בסיר נחמם את השמן ונוסיף את קוביות הבשר
נצרוב אותם משני הכיוונים ונוסיף מלח פלפל
נוסיף את הרטבים והבצל
נוסיף את הסוכר חום ונערבב קלות.
נוסיף מים רותחים עד כיסוי
נכסה בנייר אפיה רטוב ומעליו נשים מכסה
נבשל עשרים דק על אש גבוהה ולאחר מכן נכניס לתנור על 170 מעלות אפיה למשך 4 שעות
בסוף הבישול נוריד מכסה ל20 דקות.
כשהבשר מוכן נוציא מהתנור ונתן לו להתקרר אבל לא לגמרי.
נשים כפפות ונפרק את הבשר לחוטים.
במידה ונשאר המון נוזלים נשים על אש בינונית ללא מכסה לצימצום נוזלים.
תהנו❤️
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר