לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
בצל מקורמל וקוביות דלעת אפויות כתוספות לאורז לבן

בצל מקורמל וקוביות דלעת אפויות כתוספות לאורז לבן

קבלו רעיון לשידרוג מנת האורז שלכם הכנתי בצל מקורמל והוספתי מעט קינמון וצימוקים. בנפרד אפיתי דלעת בתנור עד שהיא מקבלת צבע יפה והוספתי יחד עם הבצל על מצע אורז לבן. טעים ברמות

זמן הכנה

חצי שעה

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

פרווה

בצל מקורמל וקוביות דלעת אפויות כתוספות לאורז לבן

בצל מקורמל וקוביות דלעת אפויות כתוספות לאורז לבן

נחתוך קוביית דלעת בינונית לקוביות קטנות
נניח בתבנית ונוסיף מלח גס וכף סוכר חום
נוסיף מעט שמן זית נערבב ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 20 דק או עד שהדלעת מתקרמלת ומקבלת צבע יפה.

לבצל-
נחמם מחבת עם 4 כפות שמן
נפרוס דק 2 בצלים גדולים ונוסיף אל המחבת
נטגן עד הזהבה קלה.
נוסיף כפית סוכר חום וכפית קינמון
נוסיף כוס צימוקים לאחר שהשרנו אותם במים רותחים.
נערבב הכל יחד ונטגן עוד כמה דק על אש נמוכה.

נכין קערה עם אורז ונוסיף מעל את הבצל ואת קוביות הדלעת.

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *