לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
בייגלים אמריקאים

בייגלים אמריקאים

מאז שחזרתי מאמריקה אני רוצה להכין בייגלים בייתים. כאלה שמכינים בקלי קלות ביגיילים שעושים בבית ריח של מאפיה מטורף. אז הכנתי ויצא הרבה מעבר למצופה. אני אוהבת את הבייגל שלי עם סלט ביצים פשוט, עגבניות מתקתקות ומלפפון חמוץ במלח כמובן. זה הביס הטוב בעולם.

זמן הכנה

שעתיים

רמת קושי

בינוני

כשרות

פרווה

בייגלים אמריקאים

IMG_8963

קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
רבע כוס שמן זית
חצי כוס סוכר
3 ביצים L
כף מלח
360 מל מים

לאמבטיית טבילה-
ליטר מים רותחים
כף אבקת סודה לשתייה
3 כפות סילאן טבעי

בקערת המיקסר נשים מים שמרים סוכר ונערבב.
נוסיף ביצים קמח ומלח ונתחיל ללוש על מהירות נמוכה
לאחר חמש דקות נוסיף שמן זית ונמשיך ללוש למשך 7 דקות נוספות.
נוציא את הבצק לקערת התפחה ונתפיח עד הכפלת הנפח

לאחר שהבצק תפח נחלק אותו ל15 כדורים שווים בגודלם.
נניח על תבנית ונשים בצד למנוחה של 20 דקות

בנתיים נרתיח את המים הסודה לשתיה והסילאן .
ניקח כדור בצק ונעשה חור באמצע
נשים באמבטיית מים למשך 30 שניות.
נוציא בעזרת כף מחוררת ונניח בתבנית מרופדת נייר אפייה

נפזר מלח גס . שומשום/קצח/תערובת לבייגל או מה שרק תרצו
נכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות אפיה למשך 25 דקות.

נגיש לצד מתבלים שאוהבים ובתאבון🫶🏻

*אפשר לשים את הבייגלים טריים בשקית זיפלוק לסגור היטב לשמור במקפיא ולהוציא לפי הצורך.

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *