בורקס ממולא קוביות דג סלמון ופירה
בורקס במילוי דג סלמון והמון ירוקים לימון וקצת תבלינים.
הוספתי גם שכבת פירה רך
ויחד עם הבורקס הקריספי הביס יוצא מושלם!
זמן הכנה
שעה ורבע
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
שעה ורבע
קל להכנה
פרווה
1 חבילת עלי פילו מופשרים
4 פרוסות דג סלמון ללא עור חתוכות לקוביות קטנות
חצי צרור כוסברה
2 עלי סלרי
קוביות מלימון קטן מפולט
כפית מלח
כפית פלפל
כפית תערובת תיבול לדג
רבע כוס שמן זית
נערבב יחד ונניח בצד לחצי שעה
לפירה-
בסיר עם מי מלח ומעט כורכום נרתיח 3 תפוחי אדמה קלופים.
וכשהם מוכנים ורכים נמעך לפירה חלק.
נשים בשקית זילוף שיהיה נוח לעבוד
ניקח עלה פילו ונרסס שמן
מעליו נניח עוד עלה ונקפל לצורת אקורדיון .
נקפל לשניים ובצד הפתוח נניח שורת פירה.
ליד הפירה נניח כף מהמילוי של הדג
נגלגל בעדינות ונסובב.
נניח על תבנית מרופדת נייר אפיה ונבריש בשמן.
נפזר מלא שומשום ונכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות למשך 35/40 דק או עד שהבורקס מקבל צבע זהוב עמוק
בתאבון❤️
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר