בורקס בשר משפחתי מתקתק
זמן הכנה
40 דקות
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
40 דקות
קל להכנה
בשרי
בצק עלים
1 בצל קצוץ דק
חצי קילו בשר טחון טרי
1 חבילת ערמונים
רבע כוס חמוציות
3 כפות שמן
סילאן 100% טבעי
מלח
נגיעה קינמון
במחבת נחמם שמן ונוסיף את הבצל
לאחר שלוש דקות נוסיף סיבוב סילאן ונטגן עוד שלוש דקות.
נוסיף את הבשר טחון ונפורר בעזרת מזלג
נוסיף מלח וקינמון.
נקצוץ את הערמונים ונוסיף לבשר
ניקח חופן חמוציות ונוסיף למחבת
נטגן הכל יחד עוד כחמש דק ונניח בצד להתקרר
בנתיים נפתח את הבצק עלים ונחלק אותו ל2 בצורה שווה
(בחלק אחד קרצתי עיגולים כדי לעשות קצת משחק בבורקס)
על החלק הראשון של הבצק עלים נניח את הבשר לאחר שהתקרר. ונפזר בצורה אחידה
מעליו נניח את הבצק המחורר ונסגור בעזרת מזלג בקצוות
נבריש בחלמון ביצה טרופה מעט מים וסילאן.
נפזר שומשום וקצח ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 40 דקות . או עד שהבצק אפויה מכל הכיוונים.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר