בולונז
זמן הכנה
שעה וחצי
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
שעה וחצי
קל להכנה
בשרי
חצי קילו בשר טחוןבצל גדול קצוץ דק
1 גזר קצוץ דק
4 שיני שום קצצוצות
4 כפות שמן זית
2 גבעולי סלרי קצוצים דק
2 כפות גדושות רסק עגבניות
קופסאת עגבניות מרוסקות
כף פפריקה
כפית אורגנו
מלח
פלפל
כפית סוכר
בסיר רחב נשפוך שמן זית נחמם ונוסיף את הבצל
נטגן עד שהוא שקוף מעט ונוסיף את הגזר והסלרי
נטגן עוד חמש דקות נוספות.
נוסיף את הבשר טחון ונפורר אותו היטב
נטגן למשך עשר דק עד שכל הנוזלים מצתמצים.
נוסיף שום רסק עגבניות תבלינים ועגבניות מרוסקות
נבשל למשך חמש דק ונוסיף 2 כוסות מים רותחים.
נבשל למשך 2 וחצי על אש נמוכה מכוסה.
מידי פעם נפתח את הסיר נערבב ונוסיף מים במידת הצורך.
ניתן לבשל את הבולונז הרבה יותר זמן,
וכשיש לי זמן אני פשוט שוכחת את הסיר על הגז . הטעמים עשירים יותר ומתקבל לנו רוטב בולונז חלומי !!
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר