לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

Search
Close this search box.

בולונז

בולונז זו אחת המנות היותר מנחמות וטעימות שתכינו לארוחות צהריים. אני אוהבת להשתמש בכונכיות פסטה כדי שכל הרוטב יכנס לבפנים בשביל ביס מושלם

זמן הכנה

חצי שעה

רמת קושי

קל להכנה

כשרות

בשרי

בולונז

בולונז

חצי קילו בשר טחון טריבצל גדול חתוך לקוביות
חופן כוסברה קצוצה
3 שיני שום כתוש
פסטה צדפות פחית רוטב עגבניות מרוסקות
2 רסק עגבניות קטן רבע כוס שמן
כף מלח
כף פפריקה
כפית פלפל שחור
כפית כמון
כפית סוכר

בסיר רחב נחמם את השמן ונוסיף את הבצל
נטגן קלות ונוסיף את הבשר טחון. נפורר בעזרת מזלג ונטגן עד שהוא מחליף את הצבע שלו
נוסיף תבלינים ונערבב
נוסיף שום כתוש רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות
נערבב היטב ונוסיף 3/4 כוס מים.
נכסה ונבשל לחצי שעה על אש נמוכה

במקביל נחמם סיר מלא במים ונוסיף מלח
כשהוא רותח נוסיף את הפסטה ונבשל לפי הוראות יצרן פחות 2 דקות
כשמוכן נסנן ונוסיף אל הרוטב נערבב היטב ונבשל עוד 2/3 דקות
נגיש חם עם מעט שמן זית וכוסברה טרייה

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *