לקוחות ועוקבים יקרים תודה! על ליווי ואהבה.

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

באן אסאדו מפורק

זמן הכנה

4 שעות

רמת קושי

בינוני

כשרות

בשרי

באן אסאדו מפורק

באן אסאדו מפורק

לאסאדו:2 קילו שפונדרה
5 עלי דפנה
פלפל אנגלי
כף מלח גס
ומים עד כיסוי.
נבשל למשך ארבע וחצי שעות על אש בינונית מכסה סגור
או עד שהבשר מחליק מהסכין ומרגיש לנו ממש רך.

לרוטב:
חצי כוס רוטב טריאקי
2 כפות סילאן
כוס ורבע מי בישול הבשר

לבצק:
500 גרם קמח מנופה
כף שמרים יבשים
כף אבקת אפיה
חצי כפית אבקת סודה לשתיה
רבע כוס סוכר
כפית מלח
2 כפות שמן
350 מל מים פושרים

בקערת המיקסר עם וו לישה נשים את המצרכים היבשים ונערבב.
נוסיף מים ושמן ונתחיל ללוש
לאחר חמש דק נוסיף את המלח ונלוש עוד 7 דקות נוספות.
הבצק צריך להיות רך ומתלפף על הוו לישה.
אם הוא נוזלי מידי נוסיף עוד רבע כוס קמח עד שהוא חלק.
אם הבצק קשה מידי נוסיף עוד קצת מים ונמשיך ללוש לעוד כמה דקות נוספות.
נשמן קערה ונעביר את הבצק להתפחה עד הכפלת הנפח.
בחורף יכול לקחת קצת יותר זמן תאזרו בסבלנות.
נחלק את הבצק ל20 כדורים ונניח על גבי ריבועי נייר אפייה.
נתפיח עוד חצי שעה מכוסה
ונאדה אותם על כלי אידוי מכוסה למשך רבע שעה .

לאחר שהבשר מוכן ניתן לו להתקרר מעט ונפרק אותו.
נוציא את כל חלקי השומן ואת חלקי הבשר נשים בקערה.
לאחר שסיימנו נחמם את מרכיבי הרוטב ונוסיף את הבשר.
נוסיף מלח פלפל לפי הטעם ונרכיב את הבאן.

אצלי רצו אותו נקי אבל אתם מוזמנים להכין רוטב ספייסי מיונז ולפזר כוסברה וצ׳ילי טרי מעל הבאן.
בתאבון ובהצלחה❤️🙌🏻

מקווה שלא תתגרו מידי

האהובים מהקטגוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *