באחש בוכרי אורגינל
תבשיל באחש מהמטבח הבוכרי.
קוביות אונטריב שיוצאות רכות רכות עם אורז ירוק ומבושם שהתבשל באידוי .
ביס חלומי😍
זמן הכנה
שעתיים
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
בשרי
שעתיים
קל להכנה
בשרי
קילו אונטריב קצוץ דק
3 בצלים גדולים פרוסים וקצוצים
רבע כוס שמן
מלח
פלפל
3 כוסות אורז פרסי
צרור כוסברה
צרור שמיר
חצי צרור סלרי
ניקח סיר בקוטר 28 ונחמם אותו על אש בינונית.
נוסיף את הבצל ונטגן ללא שמן עד שהוא משחים קלות.
נוסיף שמן ונטגן עד הזהבה יפה
נוסיף את הקוביות בשר ונטגן למשך רבע שעה
נוסיף מלח פלפל ונטגן עוד רבע שעה נוספת.
נוסיף מלח פלפל ונערבב
נוסיף מים רותחים עד קו הבשר בלבד ונכסה את הסיר,
נבשל למשך חצי שעה.
במקביל נרתיח סיר מלא במים עם כף מלח
נבשל את האורז למשך 7 דקות בלבד
נשטוף במים קרים ונסנן.
בנתיים נקצוץ דק את כל הירק שלנו ונוסיף אל האורז
נוסיף כף שטוחה מלח ונערבב היטב.
נשפוך את האורז אל הסיר ונשטח
נשים נייר אפיה ומעליו את המכסה.
נוריד לאש הכי נמוכה למשך שעה של אידוי
בתאבון🫶🏻❤️
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר