אצבעות סלמון מטוגנות מצופות פרורי לחם בקערת אורז ומלפפון דק דק
זמן הכנה
חצי שעה
רמת קושי
קל להכנה
כשרות
פרווה
חצי שעה
קל להכנה
פרווה
500 גרם סלמון חתוך לאצבעותביצה
כף רוטב סויה
כפית מיונז
פלפל שחור
פרורי לחם
מלח
אופן הכנה:
בקערה נערבב את הביצה מיונז פלפל שחור ורוטב סויה ונוסיף את הסלמון ונשים במקרר לשעה
לאחר מכן נצפה בפרורי לחם ונטגן .
לאורז:
כוס וחצי אורז עגול
כף רוטב סויה
כפית מירין
כפית חומץ אורז
כמה טיפות שמן שומשום
מלח
נוסיף 2 וחצי כוסות מים רותחים ונבשל 22 דק על אש נמוכה.
כשמוכן נרכיב את הקערה ונוסיף פרוסות דקות של מלפפונים
אצה ושומשום.
האהובים מהקטגוריה
הגעתם עד כאן ? עקבו אחרי ברשתות החברתיות👇🏻
תוכן מעניין ומיוחד 24/7 בסטורי
עקבו והיו בין הראשונים לשמוע
על הטרנדים החדשים, המתכונים והטעמים שיתווספו לאתר